Stołówka-jadłospis

J a d ł o s p i s

Poniedziałek: 16.10.2017r.
Śniadanie: bułka paryska z masłem i pomidorem, herbata
Obiad: kapuśniak, makaron z masłem i miodem, kompot
Podwieczorek: kasza manna

Wtorek: 17.10.2017r.
Śniadanie: chałka z masłem, kakao
Obiad: rosół z makaronem, fasolka po bretońsku z chlebem, woda
Podwieczorek: jabłko

Środa: 18.10.2017r.
Śniadanie: graham z masłem, parówka z szynki, herbata z cytryną
Obiad: pomidorowa, kotlety cygańskie, ziemniaki, marchewka z groszkiem, kompot
Podwieczorek: jogurt naturalny

Czwartek: 19.10.2017r.
Śniadanie: chleb wiejski z masłem, sałatą i zielonym ogórkiem, herbata z lipy
Obiad: krupnik, łazanki, woda
Podwieczorek: galaretka owocowa

Piątek: 20.10.2017r.
Śniadanie: chleb baltonowski z masłem i dżemem, kawa z mlekiem
Obiad: jarzynowa, kopytka z masłem i cebulką, kompot
Podwieczorek: chrupki kukurydziane